powertool accessories

Rendeléshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon.

  
Regisztráció kérése

English

Vásárlói tájékoztató

Az ABRABORO Kft. kijelenti, hogy weboldalainak böngészését és webáruházában a vásárlást mindenki csak és kizárólag a saját felelősségére teheti.

Az ABRABORO Kft. weboldalai, illetve webáruházának tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az ABRABORO Kft.-nek van joga.

Tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. Az ABRABORO Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, a személyes használatot meg nem haladó mértékben – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az ABRABORO Kft. kijelenti, hogy az alábbiakban felsorolt esetekből adódó problémákat teljes mértékben a felelősségi körén kívül esőnek tartja:

  • A neten küldött vagy fogadott bármilyen adatokból származó probléma.
  • Az internetes hálózat üzemzavara, ami megakadályozza az Online áruház akadálytalan működését.
  • Bármilyen meghibásodás a vételi eszközben.
  • Bármilyen adódó probléma – függetlenül attól, hogy papír alapú vagy elektronikus – levél formában érkezett.
  • Bármely adat elveszéséből adódó probléma.
  • Bármely szoftver rossz működése.
  • Bármilyen program hibájának következményei.
  • Bármilyen technikai hiba következményei.

 

Előfordulhat, hogy a weboldalakon az ABRABORO Kft akaratától függetlenül változtatás történik, ezért az ABRABORO Kft semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az ABRABORO Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, elérhetőségét korlátozza, vagy akár teljes mértékben szüneteltesse azt.

Az ABRABORO Kft. mindent megtesz azért, hogy a weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltésekor. Ennek ellenére, a cég sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre – az árakat is beleértve, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. Minden változtatás a webáruházban történt megjelenésének időpontjától lép életbe. A www.abraboro.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az ABRABORO Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az ABRABORO Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.